Over Merchcapital

Merchcapital is een webshop die leuke en unieke popculture merchandise verkoopt en die zich niet beperkt tot de standaard producten. Merchcapital wil vooral coole spullen aanbieden die voor iedereen interessant en leuk zijn. Bij Merchcapital hebben we de leukste merchandise op het gebied van anime, games en films & series. Op onze 'Kawaii' afdeling vind je  schattige spulletjes. Merchcapital is  opgestart door een groep vrienden die een gezamenlijke passie hebben voor games, films, series en anime. Ook zijn wij bij Merchcapital zelf fanatieke verzamelaars van coole merchandise. Doordat wij zelf veel anime, films en series kijken en ook veel gamen, hebben we verstand van alles wat we in ons assortiment hebben.

 

ONS TEAM

Ons team bestaat uit Marton, Ferdi en Linda die de founders zijn van Merchcapital. Ferdi en Marton zijn samen eigenaar van Merchcapital en beide verantwoordelijk voor de financiële en zakelijke aspecten van Merchcapital. Ook runnen zij de gehele webshop waarbij Marton de verzendingen & distributie doet en Ferdi de administratie en de boekhouding. Linda is verantwoordelijk voor het commerciële en creatieve gedeelte (UX & web design, klantcontact & marketing) van Merchcapital. De inkoop doen we gezamenlijk. Allemaal hebben we een grote gedeelde passie voor anime, games, films & series. Ook kawaii spullen ontbreken niet in ons assortiment. 

WAT DOEN WIJ?

Bij Merchcapital zoeken we allerlei gave popculture merchandise uit waarvan wij die zelf ook graag zouden willen hebben op het gebied van games, anime en films & series. Uiteraard horen daar ook kawaii (cute) spullen bij zoals kussens, knuffels, schrijfwaren etc. Daarbij kijken we vooral naar kwaliteit en maken we een selectie van gave spullen waarvan wij denken dat iedereen die zou willen hebben (vandaar ook onze brutale slogan). Daarnaast willen we behalve merchandise verkopen, ook het bijbehorende verhaal vertellen op onze Merchcapital blog. Wat voor merchandise verzamelen wij zelf? Wat is onze favoriete game en welke film moet je echt gaan kijken? Zodat je ook begrijpt waarom wij ervoor gekozen hebben om juist deze producten te gaan verkopen.

 

 

ONZE MISSIE

Merchcapital heeft als missie om popculture merchandise die uniek en leuk zijn te vinden en te verkopen. Daarmee willen we 'verborgen schatten' delen met onze mede gamers en films/series/anime fans in Nederland. We streven niet naar een groot assortiment, maar naar een leuk en bijzonder assortiment met voor ieder wat wils. Ook willen wij ons onderscheiden op het gebied van service en gebruiksvriendelijkheid op het gebied van internetwinkelen voor coole merchandise. We willen dat onze klanten elke keer weer met plezier en nieuwsgierigheid terugkomen naar onze webshop.

ONZE VISIE

Uiteindelijk is het ons doel om te groeien tot een van de beste Merchandise webshops die vooral bekendstaat om zijn kennis en professionaliteit op het gebied van anime, games, films & series en kawaii merchandise. We willen daarbij een webshop zijn met een indrukwekkend en uniek assortiment. Een webshop die niet alleen standaard merchandise verkoopt, maar ook een die zich verbindt en inleeft met de doelgroep. Niet een webshop die zomaar spullen verkoopt, maar die ook kan uitleggen waarom juist deze producten zo gaaf zijn. 

Wil je  meer weten over ons?